מוצר נוסף בהצלחה
כאן הקנייה בטוחה
כאן הקנייה בטוחה
2024-07-17T15:13:13+03:00

מוחיטו קלאסי:

אנחנו מניחים שאתם לא נמצאים כרגע על חופה היפה והנועז של קובה, אך אנו בכיף יכולים לארגן לכם מוחיטו הטעים ביותר. הקוקטייל פשוט להכנה ולא דורש ידע מקדים. 

מרכיבים:
רום לבן - 60 מ״ל
מיץ לימון סחוט - 15 מ״ל
עלי נענע - 8 עלים
לימון
דש של מי סודה
קרח גרוס

הוראות:
1. מכניסים לכוס הייבול רום, סירופ מוחיטו, מיץ לימון וכמה קוביות לימון.
2. בעזרת מדלר קוטשים את המרכיבים בתוך הכוס.
3. מכניסים עלי נענע לתוך הכוס.
4. ממלאים את הכוס בקרח קטוש.
5. בעזרת כפית ערבוב מערבבים את התכולה של הכוס.
6. מוסיפים סודה מעל.
7. לקישוט משתמשים בפלח לימון ו2 גבעולים של נענע.
*מומלץ לא לקטוש עלי נענע

אספרסו מרטיני:

המשקה שמורכב מהנוזלים הפופולאריים בעולם. אחד הקוקטיילים הרשמיים של איגוד הברמנים בינלאומי. תהנו!

רכיבים:
וודקה - 50 מ״ל
ליקר קפה - 30 מ״ל
מי סוכר - 10 מ״ל
אספרסו קצר

הוראות:
1. משקשקים את כל המרכיבים בתוך השייקר. 
2. מסננים לכוס קוקטייל מקוררת. 
*מכיוון שהמשקה מוגש ללא קרח מומלץ לקרר את הכוס לפני. דרך הראשונה זה להכניס את הכוס למקפיא לרבע שעה לפני ההכנה או למלא את הכוס בקוביות קרח בזמן שאנחנו מכינים את הקוקטייל. לפני מזיגה לתוך הכוס, לרוקן אותה מהקרח. 
3. מקשטים בכמה פולי קפה מעל. ללגום ולהתענג!

3. פאלומה:
רכיבים:
- 2 אונקיות טקילה
- 3 גרם מיץ אשכוליות
- ½ גרם מיץ ליים טרי
- ½ גרם סירופ אגבה
- מלח (לציפוי הכוס)
- פרוסת אשכולית (לקישוט)
- קוביות קרח

הוראות:
1. לחפוף כוס הייבול עם מלח על ידי הרטבת השפה עם פתיל ליים וטבילה בצלחת מלח.
2. ממלאים את הכוס בקוביות קרח.
3. בשייקר מערבבים את הטקילה, מיץ האשכוליות, מיץ הליים וסירופ האגבה. נער היטב.
4. מסננים את התערובת לכוס המוכנה.
5. מקשטים בפרוסת אשכולית ונהנים מהפלומה המרעננת!

פרנצ׳ 75:

הקוקטייל מגיע אלינו מתקופת מלחמת עולם השניה. המשקה התפרסם בסרטם של אחים אפשטיין  - קזבלנקה. בשנת 1943 הסרט זכה בכמה פרסי אוסקר, ביניהם פרס לסרט הטוב ביותר. אנחנו עוד שעות יכולים לספר לכם על קוקטיילים מהסרטים, אך כרגע, תנסו להכין את המשקה בבית ותבואו לספר לנו איך יצא.
רכיבים:
ג׳ין - 30 מ״ל
מיץ לימון סחוט - 15 מ״ל
מי סוכר - 10 מ״ל
שמפניה או יין מבעבע - 60 מ״ל
טוויסט לימון (לקישוט)
קוביות קרח

הוראות:
1. ממלאים את השייקר במרכיבים ( הכל חוץ משמפניה ) ומוסיפים קרח.
2. אחרי ששיקשקנו היטב מסננים את הנוזל לכוס שמפניה ( פלוט ) שמלאה בקרח.
3. סוגרים מעל עם שמפניה או יין מבעבע.
*ניתן לשחק עם מתוק וחמוץ ליצירת קוקטייל המושלם עבורכם.

קוסמופוליטן (Cosmopolitan)

רכיבים:

  • 45 מ"ל וודקה
  • 15 מ"ל קואנטרו
  • 30 מ"ל מיץ חמוציות
  • 10 מ"ל מיץ ליים טרי
  • קליפת תפוז לקישוט

אופן הכנה:

  1. מלאו שייקר בקרח והוסיפו את הוודקה, הקואנטרו, מיץ החמוציות ומיץ הליים.
  2. נערו היטב וסננו לתוך כוס מרטיני.
  3. קשטו עם קליפת תפוז.


נגרוני (Negroni)

רכיבים:

  • 30 מ"ל ג'ין
  • 30 מ"ל קמפרי
  • 30 מ"ל ורמוט אדום מתוק
  • פרוסת תפוז לקישוט

אופן הכנה:

  1. מלאו כוס נמוכה בקרח.
  2. הוסיפו את הג'ין, הקמפרי והוורמוט.
  3. ערבבו בעדינות.
  4. קשטו עם פרוסת תפוז.



פינה קולדה (Piña Colada)

רכיבים:

  • 60 מ"ל רום לבן
  • 90 מ"ל מיץ אננס
  • 30 מ"ל קרם קוקוס
  • קרח כתוש
  • פרוסת אננס ודובדבן לקישוט

אופן הכנה:

  1. מלאו בלנדר בקרח כתוש, רום, מיץ אננס וקרם קוקוס.
  2. ערבלו עד לקבלת מרקם חלק.
  3. מזגו לכוס גבוהה וקשטו בפרוסת אננס ודובדבן.

תהנו מהקוקטיילים!